Транспорт и логистика

Транспорт

Една от основните дейности на фирмата е транспорт и логистика. Разполагаме с лиценз за вътрешен и международен транспорт с бордови камиони (брезентови, тристранна щора) в рамките на Европейския съюз.

Всички автомобили са снабдени с GPS система за проследяване и благодарение на нея е възможно да се определи в реално време местоположението на превозното средство и да се провери времето за доставка.

За всички автомобили е сключена ЧМР застраховка (застраховка на товара). Автомобилите са с товароносимост до 25 тона и 33 европалетни места (100куб.м). Превозваме хранителни и нехранителни стоки от / за България, Италия и Гърция.

Всяка седмица имаме групажна линия Италия - България от наш склад в гр. Милано и групажна линия България - Италия от наш склад гр. София.

За нас ще е удоволствие да отговорим на Вашите потребности и изисквания и да доставим стоката Ви в най-бърз срок и на най-добрата за вас цена.

Ние ценим доверието, лоялността и уважението между нас и нашите клиенти и бизнес партньори.

За нас е важно комуникацията да бъде честна, открита и директна. Желаем да осигурим професионални и дългосрочни взаимоотношения с нашите клиенти и партньори в бизнеса.

 

2023 РАЗВИТИЕ БГИТ :: Изработено от: Q Design
Twitter Facebook Google